דימום חד פעמי קליל ואיחור

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

12/10/2019 | 17:10 | מאת: אנונימית

יש לי איחור של שלושה ימים במחזור לפני שבוע היה לי דימום ורוד חלש במשך חצי יום.. לא משהו רציני אבל זה בחיים לא קרה לי. עשיתי בדיקה ביתית יצא שלישי אתמול.. מה הסיכוי שאני בהריון? שכבתי עם 2 גברים שונים בחודש ושניהם עם קונדומים.. אני מאוד לחוצה לעשות עוד בדיקה? יש לי גם כאבי בטן תחתונה כמו למחזור והוא פשוט לא יוצא...גם זה פתאום הפסיק לכאוב

בצעי בדיקת הריון, אם שלילית המתיני שבוע נוסף קרוב לוודאי שהוסת תגיע

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים