דימום בין וסתי עם שימוש באוורה

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

03/10/2019 | 01:12 | מאת: אוש

שלום רב בת 27, אחרי 4 הריונות, 3 ילדים. מאז הלידה האחרונה- כמעט שנתיים, משתמשת במדבקות אוורה למניעת הריון. לפני כשלושה שבועות נפלה לי מדבקה ולא הייתה ברשותי מדבקה נוספת להחלפה ולכן ביצעתי הפסקה של שבוע (מציינת כי זה היה השבוע החמישי ברציפות למדבקות), יומיים לאחר מכן קיבלתי וסת. לפני יומיים (יום ההחלפה, מדבקה שלישית) החל דימום קל שנמשך עד עכשיו. ללא כאבי מחזור ולא בעוצמה של מחזור, ממש הפרשות חומות-אדמדמות בכמות בינונית. 1. האם יש צורך להיבדק? 2. האם קיים חשש להריון? תודה מראש על תשובתך

לא נראה לי שיש מקום לדאגה לפי תיאורך, המשיכי ברצף הטיפול אם הדימומים ימשכו גשי לבדיקה גינקלוגית

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים