קבלת ווסת אחרי זמן ממושך בגלולות

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

29/09/2019 | 10:02 | מאת: שרה

שלום דוקטור, היה לי מחזור לא סדיר בכלל לפני שלקחתי גלולות, החלטתי לקחת גלולות במשך 3 שנים ואז הפסקתי סיימתי את החפיסה קיבלתי מחזור רגיל וזהו. הפעמים שקיבלתי מחזור אחר כך היו נורא לא ברורות הייתי מקבלת אחרי חודשיים או אחרי חודש וחצי ובקושי דימום ובכלל בלי כאבים, אבל הייתי איכשהו רגועה. עכשיו הפעם האחרונה שאני חושבת שקיבלתי זה אחרי חודש ו3 שבועות וזה כתמים חומות במשך יומיים שלושה ואני לא רואה שיוצא לי דם. אני לא בהריון בן זוגי מוגן ולא מסיים אף פעם בפנים, לא כואב לי בכלל כמו כאבי מחזור שאני מכירה ולא יודעת אם ההפרשות החומות האלה אם זה המחזור . אשמח לתשובה תודה

לפי התיאור קשה לומר, הכי נכון יהיה לגשת לבדיקת אולטרסאונד ובדיקות הרומונליות בכדי לוודא במה מדובר

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים