דימום או הפרשות שבועיים לאחר מחזור

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

26/09/2019 | 23:43 | מאת: שושי

שלום. אני בת 31 הפסקתי להניק את בני ה4 לאחר כמעט שנתיים. ברגע שהפסקתי להניק התחיל המחזור. המחזור הראשון היה רגיל והמחזןר השני הופיע אחרי חודש כרגיל. מהחזור השני שבועיים בדיוק אחרי מופיעים כתמים חומים שנמשכים שבוע בדיוק. ככה כל חודש (3 חודשים). הפעם האחרונה שבועיים אחרי הווסת קיבלתי שוב מחזור עם דם אדום לא בכמויות אבל יש כל מיני גושים אדומים בדם. מזה צריך להיות? האם זה קשור לעובדה שהנקתי הרבה זמן והגוף חוזר לעצמו או שמצריך בדיקה? תודה רבה

26/09/2019 | 23:52 | מאת: שושי

מוסיפה שלא לוקחת גלולות

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים