סוג תפרים בניתוח פתיחת בטן לכריתת רחם

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

25/09/2019 | 23:00 | מאת: שיר

מועמדת לכריתת רחם עם שרירן גדול שבוע 19 בפתיחת בטן. האם יש הבדל בהחלמה בחתך בטני שתופרים בתפרים פנימיים ללא נגיעה בשרירים. או חתך רגיל שתופרים עם סיכות. מה ההבדל ברמת הצלקת וזמן ההחלמה?והאם שיטה אחת טובה על השניה

התפרים הפנימיים או הסיכות אילו שיטות לסגירת השכבה השטחית והחיצונית של העור, כל שאר התפירה בפנים זהה. היתרון הקוסמטי ללא הסיכות אפשרי אצל מי שמתאימה, על כך מחליט המנתח שמכיר המקרה לגופו

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים