בת 26, מחזורים שהתקצרו לפתע, לא סדירים, הפרשות לפני ואחרי הווסת

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

02/09/2019 | 22:04 | מאת: דנה

היי, בת 26, בריאה בדרך כלל, לא לוקחת תרופות קבועות. עם בן זוג קבוע משתמשים בקונדום. לא בהריון. יש לי מחזורים סדירים של 29 ימים ודימום במשך 6 ימים. ב3-4 חודשים האחרונים שמתי לב שהמחזורים התקצרו לי, ו4-5 ימים לפני הווסת עצמה החלו הפרשות חומות כהות. בנוסף ימי הווסת עצמה התקצרו אבל אחרי יומיים שוב התחילו הפרשות חומות/דימום קל... זה נורא מתסכל ומפריע לי. מה מומלץ לעשות? לבקש ב.דם לפרופיל הורמונלי? לחזור לגלולות?

בצעי אולטרסאונד, בדיקות הורמונליות, אם לא ימצא כלום, גלולות אופציה טובה

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים