כאבים ודמם

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

12/12/2005 | 19:38 | מאת: יעל

ראשית ברכות על הפורום שאלתי מזה כמה חודשים כשבוע וחצי לאחר המחזור יש לי דימום קל כל יום היתי קוראת לזה כתם חום וכאבי מחזור קלים זה נמשך כמה ימים מפסיק ומתחדש שוב כך עד המחזור אני בת 40 מנסה להרות האם לגשת לרופא הענין מדאיג אותי מאוד תודה מראש

שלום ותודה על הברכות, הבעיה נראית לי נובעת מאדנומיוזיס-רירית רחם הפולשת לשריר הרחם וגורמת להכתמות וכאבים כמו בווסת. בדיקת אולטרסטונד מכוונת תגלה ברוב המקרים. בשל רצונך להרות רצוי לברר העיניין בהקדם. בברכה, ד"ר שלומי כהן-אילון

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים