מחזור שונה כאבים והרגשה כללית

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

07/08/2019 | 12:22 | מאת: אור

שלום, בדרך כלל המחזור שלי כבד מאוד ומסיבי , לפני כמה ימים קיבלתי את ״המחזור״ שלי בתאריך הרגיל עבר מאז 5 ימים והמחזור הפעם מאוד שונה כל יום יש רק מעט כתמים בצבע כהה - בהיר , והיום גם התלווה כאבי בטן בחלל הבטן מיליוני מעל הפופיק וגם פעם אחת של כאב חד בצד ימין . עשיתי פעמיים בדיקות הריון ויצא שלישי , אני כמה בבוקר עם מעט בחילות כבר שבועים שחווה עייפות מוזרה (נרדמתי על השולחן בעבודה) מרגישה. באופן כללי עצובה וכאילו מאוכזבת כזה מזה שיצא שלילי בבדיקת הריון , אבל בגלל שנחזור הפעם הזוי ולא מוסבר וכל התחושות מסביב אני נשארת בספק רק ... מה האם יש סיבה למחזור כזה ? וכאבים כאלה?

יתכנו מספר סיבות ללא בדיקה הכוללת אולטרסאונד ובדיקות דם לא ניתן להתקדם

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים