האם אפשר לעשות קשירת חצוצרות במהלך היסטריוסקופיה ?

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

05/07/2012 | 14:28 | מאת: גלית

שלום לך, ניתן לבצע החדרת סלילי ESSURE בהיסטרוסקופיה ובכך לחסום את החצוצרות, פעולה זו מחליפה כיום את הניתוח לקשירת חצוצרות שהיה אשמח לסייע לך, בברכה, ד"ר שלומי כהן מומחה בגינקולוגיה, יילוד ופוריות ניתוחים אנדוסקופיים (זעיר פולשניים) מרכז רפואי רמת-אביב , איינשטיין 40, ת"א מרכז רפואי נ.א.ר.א, זבוטינסקי 155, ר"ג מתאמת קלינית :054-5485062 e-mail:[email protected] web site: www.dr-cohen.co.ilמבוצע באופן לפרוסקופי דרך דופן הבטן.

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים