הפרשות חומות שנחשבות כשבוע ומגיעות כמה ימים לאחר מחזור

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

04/08/2019 | 00:26 | מאת: הפרשות חומות שנחשבות כשבוע ומגיעות כמה ימים לאחר מחזור

היי, כבר חודשיים שכמה ימים לאחר המחזור החודשי מתחילות לי הפרשות חומות במשך כשבוע ונחזור עצמו גם כן אורך שבוע. המחזור שלי סדיר כבר שנה אמנם אין תאריך קבוע אבל מקבלת כל חודש. אני בת 20 ועוד לא קיימתי יחסי מין לא מצליחה להבין במה מדובר האם צריכה לדאוג?

כדאי לגשת לבדיקת רופא נשים יש לבצע פרופיל הורמונלי (בדיקות דם) ואולטרסאונד להעריך מקור הדימומים

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים