הופעת דם שהוא לא דם הוסת -מודאגת מאוד!

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

24/07/2019 | 19:41 | מאת: אנונימית

אני בת 30.בזוגיות קבועה עם בת זוג 8 שנים. אתמול.לאחר שאני ובת זוגי קיימנו יחסים(וסליחה על התיאור הגרפי.לאחר אוננות.)-הבחנתי בדם על הידיים.בתחילה.חשבתי שהוסת הקדימה לי.אך זה לא זה. זה מאוד הפחיד אותי.כי פעם ראשונה שאנחנו מקיימות יחסים ומופיע דם שלא קשור לדם הוסת. המחזורים שלי סדירים בדרכ.כמות דם מועטה.אך כאבי מחזור חזקים).וסת אמורה להיות לי בתחילת חודש.יש לי עוד שבוע לערך.. עוד אני אציין.כי אני לא נוטלת שום טיפול תרופתי.(וכמובן שלא גלולות.כי אין לי הרי צורך בהם). מה יכולה להיות הסיבה לדם שהופיע ? זה נורא הדאיג.

קרוב לוודאי שהדימום נובע מפציעה של הנרתיק, בכל מקרה יש לוודא בדיקת פאפ תקינה ב-3 שנים האחרונות, אם יש ספק והיו בעבר יחסים הטרוסקסואליים כדאי לבצע בדיקת פאפ. אם אין הסבר שכזה יש לגשת לבדיקה מסודרת כולל אולטרסאונד. בהצלחה!

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים