דפו פרברה תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

23/07/2019 | 17:34 | מאת: רוית

שלום,אני בת 40 אחרי 3 לידות ובריאה.משתמשת בדפו פרברה כבר 3 שנים.בשנתיים הראשונות לא היה לי מחזור בכלל.בשנה האחרונה,שבוע לפני ההזרקה הבאה,אני מקבלת מחזור.המחזור נמשך 4 ימים ואחריו עוד כמה ימים של דימומים קטנטנים.רציתי לשאול האם אחת מתופעות הלוואי של הזריקה זה דימומים לא סדירים או מחזור ארוך? והאם אני צריכה לדאוג.כי הרופא אמר שזה עלול להיות בגלל הזריקה.

שלום לך, זו בהחלט תתופעת לוואי מוכרת, אם נמשכת יש אופציה למתנה ע"י כדורי מניעה עם אסטרוגן או שקילת החלפת הזריקה בגלולות משולבות, התקן רגיל/מירנה הכל בייעוץ מסודר עם רופא נשים מטפל. בהצלחה!

01/08/2019 | 10:11 | מאת: רוית

הפסיק.

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים