מחזור - הפרשות חומות

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

21/07/2019 | 23:32 | מאת: שרה

היי, אני לא לוקחת גלולות והמחזור שלי לא תקין , זאת אומרת שהוא מגיע והוא יכול לאחר לי עד חודשים אפילו , בזמן האחרון התחיל להיות יחסית סדיר איחור קל של יומים שלושה בגלל שאני פעילה גופנית אז המחזור מגיע יחסית בזמן כשאני לא מתאמנת אז לוקח לו זמן לבוא זה גנטי , בשתי החזורים אחרונים שלי התחיל הפרשות חומות של כמה ימים ואז הפסקה ואז פתאום דם , במחזור השני עכשיו ממש התנפכתי ועדין הדם לא מופיע, היו קצת כאבים לפני שירד ההפרשות החומות אבל הנפיחות ממש מוזרה האם זה תקין ?

נשמע כשיבוש הורמונלי, יש להשלים בדיקות פרופי הורמונלי ואולטרסאונד לגשת לרופא הנשים המטפל . בהצלחה!

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים