דימום והמתנה להיסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

16/07/2019 | 14:56 | מאת: ורד

יש לי דימום מה 16.6 ועד כיום אחרי 9 ימים הלכתי למיון נתנו לי כדורים 9 כדורים ביום +פורמולט נור. אחרי 10 ימים הפסקתי פורמולט נור ואז אחרי כמה ימים שב הדימום. הרופאה אמרה לי לקחת שוב את הפורמולט נור. לוקחת כבר שבוע ועדיין יש דימומים. בנוסף ממתינה להיסטרוסקופיה בהרדמה. האם להמשיך לקחת פורמולט נור כל הזמן הזה שיש עוד דימום אבל לא הרבה כמו שהיה בפעם הראשונה מאז 16.6. אני חסרת אונים כמה זמן ימשך הדימום?

המשיכי הטיפול עד להיסטרוסקופיה, בהצלחה!

25/07/2019 | 15:24 | מאת: ורד

שלום הפסקתי לפני 4 ימים את הפורמולט נור בשביל שהרופאה אמרה לי וגם היה לי דימום חזק ועד עכשיו יורד הרבה דם. ב- 12/8 יש לי את בדיקת היסטרוסקופיה האם להתחיל שוב כדורים? ואיזה? האם אפשר לבצע היסטרוסקופיה ניתוחית עם דימום? מה עלי לעשות?

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים