סלילי ESSURE

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

25/06/2012 | 20:47 | מאת: S

אני בת 37,אמא לשלושה ילדים ,אני מעוניינת לבצע התקן של הסליל יש לי בעיה של קרישת יתר וביום יום אני נוטלת קומדין, האם יש בעיה כלשהי, מה התהליך על מנת שוכל לבצע זאת מהר ככל האפשר. בברכה

שלום לך, תוכלי לצור קשר עם משרדי להתקנה מהירה אשמח לסייע לך, בברכה, ד"ר שלומי כהן מומחה בגינקולוגיה, יילוד ופוריות ניתוחים אנדוסקופיים (זעיר פולשניים) מרכז רפואי רמת-אביב , איינשטיין 40, ת"א מרכז רפואי נ.א.ר.א, זבוטינסקי 155, ר"ג מתאמת קלינית :054-5485062 e-mail:[email protected] web site: www.dr-cohen.co.il

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים