מחזור מוזר בעקבות שימוש בטמפון בפעם הראשונה

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

14/07/2019 | 22:43 | מאת: חוסר דימום מוחלט לאחר שימוש בטמפון

שלום, אני בת 26 ואני רווקה ללא ילדים) ואני ניסיתי בפעם הראשונה לשים טמפון בערב של היום השני של המחזור. לא היה לי נוח אז הוצאתי אותו,ונשארתי עם פד. למחרת שמתי לב שמהבוקר עד הערב לא יצא לי דם בכלל. רק כשדחפתי אצבע בתוך האיבר מין יצא לי טיפה דם על האצבע.(הכנסתי בשביל לנסות לבדוק אם בכל זאת נשאר חלק מהטמפון בפנים) לא הצלחתי למצוא אבל עדיין יש לי תחושת כאב(שיכולה לנבוע מחוסר הרגל של הכנסת טמפון לאיבר מין אבל גם ממשהו נוסף לפי הרגשתי). אני הצלחתי לראות את החוט של בטמפון ולהוציא אותו אבל אני לא דיממתי במשך יום שלם שזה מאוד מאוד חריג בשבילי ביום השלישי של המחזור. מה לעשות?

אם הטמפון יצא שלם, אין מקור לדאגה, המשיכי מעקב אחרי הוסת. בהצלחה!

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים