דימום עם גלולות יסמין

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

08/07/2019 | 10:26 | מאת: מרים

שלום! אני בת 39 בריאה, המחזור התקצר לי לפחות מ4 שבועות לפי הרופאה בגלל הגיל... היות ואנחנו שומרים טהרה לא נשאר הרבה זמן בחודש... יש לי התקן ללא הורמונים כבר שנתיים, לאחרונה אני חווה כתמי דם כ3 עד 5 ימים לפני מחזור, מה שמקצר עוד את הזמן הנותר לי עם בעלי. הרופאה נתנה לי פרימולוט נור כדי להעלים את הכתמים ולדחות מחזור עקב חופשה, אך לצערי הופיע דימום קל שלא נפסק כ10 ימים לאחר תחילת התרופה תוך כדי נטילת הכדורים 3 ימים אחרי שטבלתי!! רופאה אחרת נתנה לי יסמין לדחות כמה מחזורים שארצה, ושוב!! 3 ימים אחרי טבילה שזה כ10 ימים אחרי תחילת מחזור מופיע דימום לא כבד אך עם הפרשות צמיגיות אדומות ודם בניגוב!!! מלווה בכאבים בצד ימין למטה. מה זה יכול להיות??? אני לא מצליחה להיות שבוע רצוף בלי כלום למרות כל הכדורים שאני לוקחת!! תודה רבה וסליחה על האורך

הפתרון במרפאה לאחר בדיקת אולטרסאונד ואולי היסטרוסוקפיה, בהצלחה!

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים