דימום ווסת לאחר הפלות

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

05/07/2019 | 16:40 | מאת: אור

שלום, בחצי שנה האחרונה היו לי 2 הםלות רצופות, חיכיתי הפעם ווסת אחת לאחר שנאמר לי ככה מהרופא והייתה ווסת ארוכה כצפוי 7 ימים אשר התחילה ממש בקושי וכך גם הסתיימה ממש בקושי כזה. בדרך יש לי ככה 6 ימים. הפעם הווסת הנוספת שלצעקי הגיעה (חשבתי שיהיה הריון) הייתה בפתאום ממש במהירות על היום הראשון דימום חזק ממש וככה לאורך 3 ימים שאני לא רגילה לכך, השאלה שלי האם יש מצב שזה בעייתי? שזה אולי לא מחזור? האם כדאי לבדוק מאחר וזה נראה שונה מהרגיל וזו לא הווסת הראשונה לאחר ההפלה הטבעית. תודה רבההה

גשי לבדיקת אולטרסאונד אצל הרופא המטפל לוודא שאכן זה וסת ולא יותר

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים