דימום אחרי היסטרוסקופיה ניתוחית

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

28/06/2019 | 22:16 | מאת: רוני

שלום שישי שעבר עברתי היסטרוסקופיה see and treat להוצאת שארית של הפלה שנעשתה בציטוטק (שני סבבים של ציטוטק) בשבוע 7 .. שארית בגודל של 2 ס״מ שהייתה דבוקה לרחם ולפי מכתב השחרור הוצאה כולה .. במהלך השבוע כמעט ולא היו דימומים, אתמול החלו דימומים שהיום הלכו והתחזקו מאןד ! האם זה נורמלי או שעליי ללכת לבדיקה? ואם אכן ללכת לבדיקה מה הדחיפות ? ללכת למיון או שאפשר לחכות ליום ראשון ? מה יכולה להיות הסיבה לדימום כבד פתאום? תודה וסליחה על פרץ השאלות .. מעט בלחץ

אם יש דימום כבד יש לגשת מידית לבדיקה, עדיף בביה"ח או אצל הרופא אצלו בצעת את הניתוח

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים