דימום לאחר אי קבלת וסת

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

26/06/2019 | 09:45 | מאת: das

בוקר אור, בת 42.5 בריאה. בעבר היה ניסיון להרות ושני רופאים בעלי שם אמרו כי איני פוריה וכי עפי הפרמטרים אני בסוף. אין ניסיון להרות שוב. 3.5 חודשים לא קיבלתי וסת. היום בבוקר קמתי עם התכווצויות כואבות מאוד עד נטילת כדור (אני אנטי).כרגע עם דימום שהחל מוזר ומעין פנימי ורגועה לאחר הכדור. שאלתי האם כבר תקופת ה בלות , האם אלו התופעות? אשמח להכוונה. תודה רבה.

יש לגשת לבדיקת אולטרסאונד, ובדיקת הריון, האם יש בדיקות של פרופיל הורמונלי? לפי מה החלט שאינך פוריה?

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים