מחזור קצר וכאב גם לא בזמן מחזור

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

16/06/2019 | 11:48 | מאת: מירי

היי, יש לי בחודשים האחרונים מחזורים קצרים של 20 יום בערך. הייתי אצל רופאת נשים, היא שלחה אותי לאולטראסאונד ובדיקות דם אמרה שיש בציות וביוץ ושהיא לא רואה בעיה. אציין שבשנים האחרונות המחזור שלי היה בן 50-60 יום בערך, לקחתי מספר חודשים כדורי יסמין ולאחר ההפסקה המחזור התקצר ל35 ימים ואחר כך ל20. האם אני צריכה לבצע בדיקות נוספות? האם יש דרך להאריך את המחזור בלי כדורים? כמו כן, אני סובלת מכאב באזור הרחם, הבטן והחזה לאורך כל המחזור, לפני וסת, בזמן הוסת ואחריי הוסת. יש מה לעשות לזה? צריך לבדוק את זה?

יש לבצע הערכה ראשונית של אולטרסאונד ובדיקות הורמונליות בזמן הוסת כך ניתן יהיה להבין אי הסדירות בוסת ושאר התלונות

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים