נגישות
נגישות

פרימולוט נור ודימום...

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

24/05/2019 | 17:51 | מאת: גילי

בת 39, בריאה ללא שימוש באמצעי מניעה. ווסת בדרכ סדירה אך מרובת דימום כבד. קיבלתי פרימולוטנור 2 כדורים ביום לדחיית המחזור. התחלתי לקחת 10 ימים לפני הווסת. נוטלת מזה כ3 ימים. ביום למחרת כבר הופיע דימום שבכל יום מתגבר. היום גם תסמיני ווסת של כאבי בטן. שאלתי, האם יש טעם להמשיך ולקחת.ובמידה ואפסיק האם יימשך הדימום/הווסת או שיופיע שוב בעוד כמה ימים (כי בדרכ ווסת מגיע לאחר 5 ימים מסיום נטילת הכדורים). תודה רבה

לקריאה נוספת והעמקה

אין טעם להמשיך, גשי לבדיקת אולטרסאונד ובדיקות הורמונליות

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים