נגישות
נגישות

היסטרוסקופיה ניתוחית ופרוגילוטון

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

12/04/2019 | 04:44 | מאת: ענבר

שלום רב, אני 10 ימים לאחר היסטרוסקופיה ניתוחית להסרת שארית הריון אחרי שתי מנות ציטוטק. עם דימום בינוני שנמשך מאז הניתוח. התחלתי ליטול פרוגילוטון למחרת הניתוח (יום 15 למחזור) ונראה שהיום התחיל דימום ווסתי. האם להמשיך ליטול את הפרוליגוטון שהבנתי שאמורה להגיע ווסת בסיום החפיסה שבעצם כבר הגיעה? תודה רבה

לקריאה נוספת והעמקה

המשיכי הטיפול עד תומו, יש לטיפול משמעות גם כאשר יש דימום. בהצלחה!

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים