דימום שבוע וחצי אחרי מחזור

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

14/03/2019 | 12:19 | מאת: דימום

הי, המחזור שלי בדרך כלל סדיר במקסימום מקדים או מאחר ביום יומיים סיימתי מחזור לפני שבוע וחצי ושלשום ראיתי שיש לי שוב דימום קל בעיקר בניגוב, אתמול היה פחות אבל היום ראיתי שוב טיפה דם. עשיתי בדיקת הריון אתמול בלילה על מנת לשלול הריון ויצא שלילי. מה הסיבה לדימום? תודה

הסיבות יכולות להיות רבות, אך מבלי לציין גיל, נטילת גלולות, תרופות, מחלות הריונות ולידות לא אוכל לענות

17/03/2019 | 15:19 | מאת: ליאת

אני בת 24 כרגע מקיימת יחסי מין עם קונדום, לא נוטלת גלולות, לא ילדתי ולפי הבדיקה לא בהריון. במהלך המחזור (לפני שבועיים) הייתי חולה ולקחתי במשך שבועיים תרופות לחום ושיעול (אקמול וכו) מעבר לזה לא נוטלת תרופות תודה

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים