דימום מוחלש במשך שבועיים

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

13/03/2019 | 15:49 | מאת: אסתי

המחזור שלי לא סדיר בכלל פעם אני מקבלת פעמיים בחודש עם דימום די סביר ותקין ופעם אני מקבלת פעם אחת בחודש או חודשיים החודש ''קיבלתי'' לפני שבועיים אבל זה נראה כהתחלה של המחזור כבר שבועיים אותן הפרשות חומות ודימום פעם ביום קל מאוד רק בניגוב אני רואה דימום ורוד לא חזק מה זה יכול להיות אמי מרגישה נפיחות בבטן ולחץ בצד שמאל של הבטן אשמח לתשובה והאם יש לשלול הריון ?

אם יש ספק לגבי הריון-בדקי אם התלונות נמשכות יש לבצע אולטרסאונד לשלול פולפ או שרירן ברחם

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים