איחור במחזור לאחר פוסטינור

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

01/03/2019 | 14:55 | מאת: ליאת

קיימתי יחסים עם חבר שלי כמה ימים לאחר שסיימתי את המחזור החודשי שלי ובטעות הקונדום החליק והוא גמר בפנים. מיד לאחר המקרה (פחות משעה לאחר מכן) לקחתי פוסטינור. שבוע אחרי זה היה לי דימום שנמשך בערך 5 ימים (האם הוא מחליף את המחזור החודשי?).לאחר מכן קיימנו יחסים שוב כמה פעמים והוא תמיד היה עם קונדום. עכשיו המחזור החודשי הרגיל שלי מאחר כבר בכמעט שבועיים , עשיתי 3 בדיקות הריון (בדיקות רגילות של שתן, שניתן לקנות בפארם) ושתיהן יצאו שליליות. האם אני צריכה לחשוש להריון? או לבעיות במחזור? האם זה נורמלי? אני ממש לחוצה מזה.

אל תלחצי, עצם נטילת הפוסטינור משבשת סדר המחזור הרגיל בדימום שנגרם, המתיני בסבלנות להגעת הוסת, כדאי לשקול אמצעי הגנה בנוסף לקונדום בהתייעצות עם רופא הנשים המטפל

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים