הפרשות חומות לאחר קיום יחסי מין עם גלולות

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

26/02/2019 | 14:55 | מאת: ללוש...

היי צהריים טובים. במהלך השבועיים האחרונים קיימתי עם בן זוגי יחסי מין ללא קונדום(אני נוטלת גלולות כבר ארבעה חודשים). המחזור שלי היה ב 12.2.19 ואתמול לראשונה לאחר כחצי שעה מקיום יחסי מין החלו להופיע הפרשות חומות שפסקו לאחר כמה שעות. מה זה אומר והאם ישנו סיכוי להריון? יש אפשרות לא בטוחה שפספסתי כדור אחד לפני יומיים אך ביום זה לא קיימנו יחסי מין. בתודה מראש.

יעילות הגלולות היא בתנאי ונלקחות ברצף ולא ביום קיום יחסי המין. הסיכויים בכ"ז קטנים להריון, הקפידי על נטילה רציבה, ההפרשה יתכן ומקורה גם בשפשוף של צוואר הרחם

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים