מחזור לא סדיר

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

21/12/2005 | 22:24 | מאת: זוהר

שלום, שמי זוהר ואני בת 17 וכמה חודשים. ניתן לומר שבדרך-כלל יש לי מחזור לא סדיר ולעיתים קרובות הוא היה מלווה בכאבים ובדימום רב, אך בארבעת החודשים (פחות או יותר) האחרונים לא היו לי כאבים חזקים כמו תמיד. הבעיה היא שכבר כמעט חודשיים אין לי מחזור ואני לא יודעת אם זה משהו רגיל או שיש צורך לפנות לרופא - ואני אף פעם לא הייתי אצל גיניקולוגית. אשמח לקבל תשובה. בתודה מראש! זוהר

שלום לך זוהר, ראשית יש לשלול הריון בבדיקה ביתית. שנית, את כבר אישה והגיע הזמן להבדק אצל רופא/ת נשים. בהצלחה, ד"ר שלומי כהן-אילון

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים