דפה פרוורה - זריקה למניעת הריון

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

06/02/2019 | 00:50 | מאת: ברברה

שלום אני קיבלתי את הזריקה מעל שנה הפסקתי לקבל באזור חודש ספטמבר קיבלתי מחזור פעמיים לא מה שאני רגילה אבל בסדר עכשיו קיבלתי פעם שלישית בתחילה - בקושי הבנתי שזה מחזור זה היה יום ראשון שעבר ומיום חמישי האחרון בערך התחיל קצת יותר מוגבר אבל מה שעוזר שעל פד כמעט אין כלום כל פעם שאני מתפנה בשירותים אני רואה על הטישו מלא דם וגם באסלה - מלא דם שאלתי: זה רגיל? מצריך בדיקה? תודה רבה

כדאי להיבדק להערכת הרחם והשחלות באולטרסאונד בהצלחה!

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים