ציסטה ליד השחלה שסובבה את השחלה 3 פעמים

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

01/02/2019 | 08:59 | מאת: דבי

ביתי בת ה 15 סבלה מכאבי תופת בבטן תחתונה שמאלית ונמצאה ציסטה בגודל 4 ס"מ ליד השחלה לא בשחלה עצמה שסובבה את השחלה 3 סיבובים. היא נותחה אתמול ועדיין מתלוננת על כאבים מאוד חזקים. 1. האם הכאבים הם מהניתוח עצמו, מההתערבות הכירורגית או כתוצאה מהפצע המקומי של החתכים? 2. אלו משככי כאבים יקלו על הכאבים שלה אם עוד בלילה השני אחרי המיתוח קיבלה משככים דרך הוריד? אדקס, איבופין ואופטלגין כבר לא השפיעו לאחר הניתוח.

מאחר ומדובר במקרה דחוף ומידית לאחר ניתוח עדיין באשפוז יש לפנות מידית לרופאים המנתחים במחלקה ולדווח להם על המשך הכאבים בריאות שלמה

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים