ציסטה דמית 5 סנטימטר, טל

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

07/01/2019 | 21:33 | מאת: טל

שלום רב שלומי. יש ציסטה בגודל 5 ס מ, זה מציק ולפעמים יש כאב , מה ניתן לעשות, האם אתה ממליץ על ניתוח? והאם יש סיכון חיים בניתוח הזה של הציסטה? ועוד שאלה בבקשה והאם ניתן ללכת למסאג או שזה מזיק? דחוף מאוד תודה רבה טל

החלטה על ניתוח לציסטה היא רק לאחר בדיקה גופנית, בדיקת אולטרסאונד כולל זרימות דם, ומרקרים והחלטה שקולה האם ניתוח הוא הפיתרון הנכון. בהצלחה!

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים