בבקשהה כבר מיואשתתת,עזרהה

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

07/01/2019 | 20:31 | מאת: חן

היי,בת 25,עבר תקופה ארוכה מידי פעם יש לי הפרשות חומות,קולונסקופיה תקינה +אולטרסאונד.כמה רופאים תענו כי הצוואר רחם שלי רגיש ושאין מה לעשות.אין להם פתרון,לפני כחודשיים הפסקתי גלולות במטרה להרות,8 ימים לאחר הביוץ היו לי הפרשות חומות שפסקו לאחר יומיים,עכשיו שוב החלו ממש הפרשות חומות כמו לפני מחזור אני אמורה לקבל עוד 4 ימים,כבר לא יודעת איזה בדיקות ומה לעשות?

הבעיה דורשת בדיקה במראה לא ברור לי האם המקור הוא עצם קיום היחסים ואז הדימום מצוואר הרחם או שמקורו בחלל הרחם ולכן יש לערוך בדיקות נוספות, כגון אולטרסאונד ואולי אף היסטרוסופקיה אבחנתית. בהצלחה!

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים