דימום בין וסתי שנמשך יותר מידי זמן

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

07/01/2019 | 00:04 | מאת: שני

היי, התחלתי לקחת גלולות מליאן לפני 21 יום - ביום הראשון של המחזור ועד עכשיו לא נפסק לי הדימום. מה שאומר שבעצם אני במחזור (יותר נכון עם דימום בין וסתי כולל הזמן של המחזור) כבר 21 ימים. האם זה תקין? כלומר, זה משהו שאמור לקרות ?

התחלת גלולות מלווה בדימומים לעיתים אף חודשיים, אם עברת בדיקת אולטרסאונד לפני הגלולות , אין בעייה. הדימום יפסק ככל הנראה בחודש הביא או זה לשאחריו, אם לא נפסק יש להחליף הגלולות. בהצלחה!

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים