דלקת חוזרת בשלפוחית השתן

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

02/01/2019 | 09:15 | מאת: מישהי

התחתנתי לפני חודשיים ואז זו היתה הפעם הראשונה שקיימתי יחסים. כעבור חודש בערך היתה לי דלקת בשתן ומאז הקפדתי להתפנות אחרי יחסים ויותר לשמור על הגיינה. עברו עוד 3 שבועות ושוב יש לי עכשיו דלקת. לפני החתונה לא היתה לי אף פעם דלקת. האם יש קשר לקיום יחסים מעל שלוש פעמים בשבוע? וכן האם זה קשור לנגיעה ממושכת בדגדגן בכל קיום יחסים? תודה

10/01/2019 | 19:13 | מאת: מישהי

תוכל לענות בבקשה על השאלה? הפורום הקודם בנושא דלקות בשתן נסגר....

גשי להיבדק יתכן ואת זקוקה לאנטיביוטיקה מניעתית לתקופה. בהצלחה!

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים