דימום בא והולך במשך חודש

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

30/12/2018 | 09:56 | מאת: מיטל

ד״ר כהן שלום, לפני כשנה וחודשיים שמתי התקן מירנה לאחר לידתה של בתי השלישית. מאז כארבעה חודשים הראשונים היו לי דימומים הולכים ושבים ולאחר מכן המחזור חזר להיות סדיר חוץ מכמה פעמים שהמחזור היה ארוך מהרגיל או שהיו דימומים בלי קשר למחזור. לפני חודש קיבלתי את המחזור וכעבור שבעה ימים פסק משהו שהוא בד״כ נורמלי לגוף שלי אך אחרי שבוע שוב קיבלתי והיה דימום יותר ארוך של כ10 ימים אחכ שוב כמה ימים נקיים ושוב מחזור (שישה ימים ועדיין סופרת..) . אובדת עיצות, חוששת שזה המירנה אבל אולי יש לחשוש ממשהו נוסף? יש לציין שאיני גרה בארץ וללכת לרופא זה קצת מסובך.. תודה מראש!

אין מנוס מבדיקה, יש לוודא היכן ממוקמת המירנה וכי אין סיבות נוספות לדימום

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים