דימום קל עם יסמין מחזור שלא מגיע

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

16/12/2018 | 22:40 | מאת: אני

אני לוקחת יסמין כבר שנתים, לא מפסיקה בין חפיסות ולא מקבלת מחזור. לאחר כמה חודשים פתאום מתחיל לי דימום קל ואז אני מפסיקה את הגלולות ל7 ימים, שבמהלכם תוך יומיים מגיע מחזור רגיל. לפני חודש ושבוע זה קרה. התחלתי את הגלולות שוב, אך פתאום הופיעו נקודות דם לאחר 21 ימם- דבר שמעולם לא קרה! האם זה מדאיג? הפסקתי את הגלולות, אך המחזור לא מגיע כבר 5 ימים. יש לי רק קצת הפרשה מעט צמיגית שקופה מעורבת בנימי דם. מה זה אומר? אני מודאגת. מה לעשות? תודה!

גשי להיבדק, יש לבצע אולטרסאונד ולבדוק האם יש סיבה לדימום

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים