דימום כבד מאוד לאחר היסטרוסקופיה ניתוחית

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

13/12/2018 | 21:49 | מאת: מודאגת

שלום ד"ר. לפני יומיים וחצי עברתי היס' לצורך בירור לאחר גרידה עקב הפלה טבעית.נמצאו הידבקויות רבות שנפתחו בעזרת מספריים.דימום קל ביום שאחרי והבוקר החל דימום מאסיבי ביותר שלא חוויתי כמותו מעולם ! (מחזור?) הדימום מלווה בהתכווצויות בבטן ובחילה.האם יש סיבה לדאגה?

כדאי לגשת לבדיקה ולוודא שאין גם שארית בחלל הרחם, פתיחת הידבקויות לרוב לא גורמת לדימום כו"כ כבד

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים