לקחתי גלולות והמחזור לא מפסיק. אני צריכה להיות טהורה בחתונה.

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

09/12/2018 | 04:21 | מאת: חרות

שלום. אני מתחתנת ב 20/12 התחלתי גלולות ב 21/11 כי רציתי לסדר את המחזור כדי שאני יהיה טהורה בחתונה וגם כי אני רוצה לימנוע הריון אחרי החתונה. נרפא אמר לי לקחת את הכלולות פימינט שתי חפיסות ברצף כדי לעקוף על המחזור וכך אני יהיה טהורה וגם ימנע הריון. הבעיה היא שהמחזור לא מפסיק. הפסקתי את הגלולות והוא לא מפסיק. ועוד 11 יום החתונה. אני צריכה להפסיק לעשות הפסק טהרה ו7 נקיים ולטבול. למה הדימום לא מפסיק? הוא אמור להפסיק? מתי? יש אפשרות להפסיק אותו?הוא לא נחלש. הוא סטטי. אשמח לתשובה בהקדם. תודה.

בצעי בדיקת אולטרסאונד, בדיקת הריון בדם פרוגסטרון ואסטרוגן ואז ניתן יהיה להבין הבעיה ולהתאים לך טיפול

19/02/2019 | 03:19 | מאת: זואי

זה מה שקורה לי עכשיו!!! פעם ראשונה שהתחלתי גלולות של פמינט ואני כבר 17 יום במחזור !!!

19/02/2019 | 03:32 | מאת: זואי

ואני רק אציין שוב! אני לוקחת כל יום בשעה הרצויה. לא קיימתי יחסי מין בחצי שנה האחרונה! ואין תורים זמינים לרופאי נשים בכללית אף פעם! אז השאלה שלי כאן זה מדוע זה קורה? זה שאני אלך לרופא כדי לכעוס עליו שהוא הביא לי את הגלולות האלה והרס לי חודש של עבודה הוא ישלם על זה. אבל מה סיבת הווסת שרק זורמת מאז שלקחתי את הכדורים האלה? מונע קרישת דם?

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים