דימום בין וסתי מתמשך

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

08/12/2018 | 14:45 | מאת: נוי

שלום. כבר כמה חודשים טובים אני חווה דימום בין וסתי בין 2-6 ימים. לא חזק אבל גם לא מעט. הלכתי לרופאי נשים בדקו והכל טוב ברוך השם. מה יכולה להיות הסיבה? בינתיים קיבלתי כדור מהרופא שאמר שכל פעם שיש דימום ליטול אותו והדימום יפסיק. אך למה זה בכלל נוצר? למה אני צריכה לקחת עוד כדורים בנוסף לגלולות? אני נוטלת גלולות דיאנה (יש לציין שתמיד באותה השעה ובכל יום) תודה מראש

לא ציינת איזה כדור נוטלת כתוספת, האם בצעת פרופיל הורמונלי? בדיקת אולטרסאונד היסטרוסוקפיה ?

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים