דימום חום לפני מחזור

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

12/11/2018 | 22:56 | מאת: בת 36

שלום ד"ר , לפני כ3 שנים התחילו לפני מחזור הפרשות חומות/מחזור חום אבל הן יותר סמיכות ולא בעוצמה של מחזור . בהתחלה היה מדובר במספר ימים וכעת לעיתים אפילו בשבוע ויותר. ללא גלולות ולא בהריון. מבנה גוף רזה. אולטרסאונד ובדיקות הורמונליות תקינות. הרופאת נשים הציעה לי לקחת גלולות אבל אני לא מעוניינת. ממה הדבר יכול לנבוע? מה לדעתך צריך לבדוק?

יתכן ויש חסר בפרוגסטרון אפשר לבדוק בפרופיל הורמונלי, ללא גלולות יהיה קשה לאזן באופן יעיל

19/11/2018 | 16:32 | מאת: בת 36

קיבלתי עכשיו כדורי דופסטון. הם לא עצרו לי את הדימום. ובהתייעצות ים הרופאה הפסקתי. אני אובדת עצות.. איזה בדיקות עוד אוכל לעשות?

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים