דימום - לא מחזור ....

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

12/11/2018 | 10:41 | מאת: שירי

היי דר, אני בת 24 בריאה בדכ נוטלת גלולות כבר המון שנים (כאמצעי מניעה) בתקופה האחרונה התחלתי לחוש בזמן מתן שתן שאני לא מתרוקנת מספיק,לאט לאט התחיל גם לגרד לי באזור.. היה לי ברור שזו תחילתה של פטריה, וקבעתי תור לרופא נשים(ביום רביעי הקרוב) אבל , בשבוע שעבר הבחנתי בהפרשות חומות שיוצאות מהנרתיק שבימים האחרונים כבר הפכו לדימום פנימי(בדקתי עם טמפון), הדימום הוא לא חזק אבל יש דימום ברמה שאני צריכה ללכת עם פד מראש... התור לרופא נשים ביום רביעי ... אבל מה יכול להיות פשר הדימום? ברור לי שלא תוכל לתת אבחנה מהשאלה שלי אבל האם יש קשר בין פטריות לדימום? או שאלו יכולים להיות 2 מקרים שונים? אציין ש: -לא כואב/שורף במתן השתן .. -המחזור שלי לא קרוב כלל,לפחות עוד שבוע -ההרגשה הכללית בגוף היא רגילה. - לא נגעתי באזור / גירדתי את האזור המגרד ושאלה נוספת, האם כדאי לעצור את נטילת הגלולות בנתיים עד שתגיע הבדיקה?

לא להפסיק הגלולות, לגרד לקחת טיפול ללא מרשם, לדימום בירור בבדיקת רופא נשים כולל אולטרסאונד

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים