הריון לאחר פתיחת היצרות בצוואר הרחם במהלך היסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

06/11/2018 | 12:56 | מאת: מאיה

שלום רב בחודש שעבר עברתי היסטרוסרופיה אבחנתית במהלכה התגלתה הצרות של הצוואר( לא ניתן היה להכנס לחלל הרחם). במהלך הבדיקה הרופא פתח לי את ההיצרות וביצע את הבדיקה שיצאה תקינה. חודש לאחר הבדיקה נקלטתי ויש הריון. האם הפעולה שנעשתה לפתיחת ההיצרות מסכנת באופן כלשהו את נשיאת ההריון? האם הצוואר לאחר הפתיחה, חוזר למצבו הנורמלי ( כלומר לא נשאר פתוח מידי...) מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי תודה מראש

אם אין עבר של הפלות או ניתוחי רחם קודמים הרי שאין סיכון יתר להריון מבחינת יכולת צוואר הרחם לשאת ההריון, בהצלחה!

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים