בדיקת פאפ בפעם השניה דחוף בהריון שבוע 9

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

03/11/2018 | 04:08 | מאת: רוית

דחוף בדיקה אשמח לעזרתך שלום אני בת 37 בהריון חודש 3 רוצה לצין שעברתי בדיקת פאפ יצא ATYPICAL SQUAMOUS CELLS OF UNDETERMINED SIGNIFICANCEׂ ASC US THE Changes are present in few calls satisfactory pap smaear repeated שלום אשמח מאוד לעזרתך אני בחודש 3 בהריון. עשיתי בדיקת פאפ פעם הקודמת יצא לא תקין זן 68 עשיתי קולסוקופיה יצא תקין עכשיו עשיתי שוב פאפ. קבלתי תוצאה באנגלית שרשום למעלה acs us מה זה אומר התשובה הזאת איך זה ישפיע על ההריון על העובר ? בבדיקת פאפ לקחתי נר של אלטמן זה קשור? מה זהבכלל..האם קיים טיפול האם זה עובר כמו כן היו לי הפרשות לבנות ראיתיהאם קשור

הפני לפורום צוואר רחם

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים