אורה מדבקות נגד הריון

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

21/12/2005 | 20:28 | מאת: מיכל

הרופא נתן לי מרשם למדבקות נגד הריון "אורה" אולם שכחתי לשאול האם בפעם הראשונה שאני מדביקה את המדבקה הראשונה אני צריכה להדביק אותה ביום הראשון של המחזור או האחרון??? ובנוסף חברה שלי אשר מטופלת אצל אותו רופא כאשר ביקשה את המרשם למדבקות הוא אמר לה לא להשתמש בהן משום שהם גורמות להשמנת יתר רצינית, האם נכון הדבר???

שלום לך, הורמונים עשויים לגרום להשמנה ב-2 מנגנונים:1. הצטברות נוזלים בהשפעת הפרוגסטרון2. הגברת התיאבון בשל השפעה על תחושת השובע. אם את מביאה זאת בחשבון לא תשמיני. לגבי התיזמון כמו בכל גלולה להתחיל מהיום הראשון של הוסת. בהצלחה, ד"ר שלומי כהן-אילון

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים