דימום קל וחום אדמדם בגיל המעבר

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

29/10/2018 | 16:21 | מאת: רחל

שלום רב ד"ר שלומי, אני בת 54 בגיל המעבר הוצאתי את ההתקן לא מזמן ועדיין יש לי מחזור קל שמתחיל ומפסיק תוך 4 ימים בערך.   אמרו לי כי הבדיקות ההורמונליות שלי מראות שאני נמצאת במנופאוזה ובמצב זה הריון בלתי אפשרי. אך האם זה נורמאלי שעדיין יש לי מידי פעם מחזור קל   שמתחיל ומפסיק לאחר 4 ימים ?יחד עם גודש בשדיים כאילו יש לי חלב בחזה? תודה על תשובתך, רחל.

רחל גשי לבדיקה בהקדם לרופא נשים המטפל לאולטרסאונד וביופסיה מרירית הרחם

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים