הפרשות חומות לפני מחזור

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

29/10/2018 | 13:23 | מאת: אילנה

שלום, אני בת 24 לא לוקחת גלולות ובריאה בדרך כלל. בשלוש שנים האחרונות בערך שבוע וחצי לפני קבלת המחזור אני סובלת מהפרשות חומות שהולכות ומתגברות עד לדימום קל ואז מתחיל דימום יותר חזק ואז שוב כמה ימים של הכתמות חומות. הגיניקולוג בקופת חולים אומר שזה תקין ובאולטרסאונד השחלות נראות תקינות. ממה זה יכול לנבוע? ואם יש דרך לעצור את זה חוץ מגלולות?

צריך בדיקות הורמונליות ואולטרסאונד אם הכל תקין כנראה רק גלולות

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים