דימום בזמן נטילת גלולות

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

20/10/2018 | 07:02 | מאת: מרים

היי לראשונה התחלתי לקחת גלולות בחודש פברואר ומאז החלפתי 3 סוגים וכל פעם החלפתי מהסיבה שדימתית כמעט שלושה שבועות בזמן החבילה ושבוע הייתי ללא דימום ואני נבדק אצל רופא באופן קבוע זה הגיוני מה שקורה לי ? מה תציע לי לעשות

אם קראת ההוראות בחפיסות הגלולות בוודאי ראיתי כי דימומים יתכנו ב-2-3 חודשים הראשונים, יש לנסות להמשיך עם אחת מהגלולות בהנחה שאין בעייה מבנית אנטומית ברחם (באולטרסאונד) או הפרע הורמונלית(בבדיקות הדם). בהצלחה

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים