דימום לאחר אבלציה של רירית הרחם

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

03/10/2018 | 16:01 | מאת: מ

שלום רב אני בת 50 וסובלת מדימומי מחזור כבדים בשנים האחרונות. לאחר היסטרוסקופיה אבחנתית שיצאה תקינה, עברתי לפני שבוע היסטרוסקופיה ניתוחית - אבלציה. ב 4 ימים האחרונים יש לי דימום כמו מחזור. ציפיתי שיהיה הרבה פחות. האם זה תקין? האם זה אומר שגם המחזורים הבאים יהיו כבדים או שיש סיכוי שישתפר בהמשך? בברכה

דימום מיידhת לאחר אבלציה הוא דימום מהפעולה, גם הוסת הראשונה ושניה לאחר עשויות עדיין להיות כבדות מהרגיל, לאחר מכן אמורה להיות הרגיעה, גם באבלציה רק כ- 30% מהנשים מפסיקות לדמם לחלוטין, השאר נההנית מדימום מופחת משמעותית ממה שהיה לפני. בהצלחה!

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים