כריתת שרירנים בשיטת היסטרוסקופיה.

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

11/09/2018 | 11:33 | מאת: גני

שלום, אימי עברה כריתת שרירניום ביום רביעי בשיטת היסטרוסקופיה והיום התחילו לה הפרשות וכאבי בטן וכאבי גב מאתמול ( לא בטוחה שהכאב גב קשור). היא נלחצה מהמצב כי לאחר הפרוצדורה הכל החה בסדר עד כה. האם היא צריכה לפנות למיון?

אם הדימום אינו כבד, אין חום והכאבים אינם מעבר לכאבי מחזור אין צורך לפנות לבדיקה אילו תופעות צפויות למשך ימים לעיתים שבועות אחרי הניתוח

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים