דימום חום אחרי מחזור.......

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

07/09/2018 | 17:13 | מאת: יונית

אני בת 23..לא לוקחות גלולות בדרכ היה לי איחור של חמישה ימים ופתאום קיבלתי מחזור לקחתי גלולה ביום הראשון ולא המשכתי, ביום הרביעי למחזור התחיל דימום חלש בצבע חום מלווה בכאבי בטן תחחונה שבאים והולכים נמשך כבר ליום ה13 עשיתי בדיקת אולטרסאונד והבדיקה הייתה תקינה מה זה יכול להיות ???

איזו גלולה לקחת ? למניעת הריון מתוך חפיסה? מגלולות הבוקר שאחרי? בכל מקרה נראה שנגרם אי סדר הורמונלי שהטוב יותר הוא להמתין לווסת הבאה ואז להתחיל טיפול מסודר בגלולות מניעה בהתייעצות עם רופא נשים מטפל

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים